(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Krkovice naložená v čatní
![Krkovice naložená v čatní](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/120819/12/j132731.jpg)
Potřebné ingredience
1 kg krkovičky,asi 5 lžic čatní,sůl,5 lžic oleje,1 12% smetanu
Postup přípravy
krkovici nakrájíme na plátky,(nenaklepáváme je).Čatní jsem promíchala s olejem,potřela směsí maso z obou stran.plátky jsem vyskládala do pekáčku,posolila a nechala půl hodiny odležet. Potom jsem to nalila smetanou a dala pozvolna péct na hodinu 150 stupňů.Je to výborné jak k rýži,tak bramborám,bramborové kaši.Maso je malinko nasládlé díky čutni.
Čatní mám ve svých receptech.
Čatní mám ve svých receptech.
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/120819/12/k175876.jpg)
na půl hodiny maso necháme odležet
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/120819/12/k175877.jpg)
přidáme smetanu
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/120819/12/k175878.jpg)
pozvolna pečeme
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/120819/12/k175879.jpg)
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé